28 de mayo de 2008

Valoració de Ntae

La temàtica d'aquesta matèria, en un primer moment em va semblar que no era per educació infantil. A mesura que passaven els dies, vaig veure que no era així. Esetem mal acostumants a que els nens d'infantils només fagin una sèrie de coses...però aixó ha de canviar. Nosaltres les futures mestre d'infanil tenim que fomentar aquesta mena de pràctica amb els nostres alumnes. Tenim que fer treballar a l'aula amb ordinadors, que puguin explorar, que puguin decobrir, que puguin crear...

Crec que aquesta matèria m'ha fet obrir els ulls en aquest sentit. He pogut veure que classes d'activitats es poden fer amb els nens més petits, que coses podem fer conjuntament amb altres edats, etc. També poder experiementar amb activitats destinades als nens, poder posar-me en el seu lloc i descobrir.


Potser m'hagués agradat tractar temes com per exemple, en quines assignatures podríem utilitzar-lo, quins són els millors programes, que aporta al nen fer servir tot aixó...
Tot i que són molt importants les noves tecnologies en l'educació, crec que tampoc s'ha de fer un abús. S'ha de poder fer un equilibri entre les diverses activitats.

Si tenim en compte aquestes coses, al poder fer un bon ús de les noves tecnologies, els nens s'acostumbraràn a utilitzar els ordinadors i els serà més fàcil quan siguin més grans.