24 de abril de 2008

Pràctica video


Aqui teniu penjat el video!!



Per fer-lo vam utilitzar el programa que es diu: Pinnacle Studio, aquest programa era desconegut per mi. Per fer aquest video, primer vam tenir que gravar-lo amb una video càmera que ens va proporcionar la Universitat. Vam decidir fer una història muda, vam pensar que no s'escoltaria massa bé les veus i vam optar per posar-hi diverses músiques que s'adaptessin al moment.


Per poder muntar-lo fins com a quedat ara vam tenir que utilitzar el programa que he citat anteriorment, el Pinncale Studio. Aquest és un sofware d'edicions de videos. Ens proporciona moltes eines per treballar l'audio i el video. Per poder així obtenir un video de molt bona qualitat.

Per fer-ho vam tenir que sel·leccionar aquelles escenes que més ens agradaven. Les vam ordenar i vam posar entre elles unes transicions. Aquestes serveixen per poder enllaçar les diferents escenes i que no es vegin talls ni canvis molt marcats en les imatges. Finalment quan ja teniem les escenes amb les seves transcions posades vam posar la música. Per poder-la posar vam sel·leccionar les pistes de música que vam escollir i vam posar-la. Ho feiem amb molta cura, perquè en algún moment tenia que entrar un altre música i canviar-la per un altre pista. Per acabar la nostra confecció del video vam posar algun petit efecte, com per exemple la llum que pasa pel costat de la noia.

Personalment m'ha agradat molt treballar amb aquest programa, perquè crec que es bastant fàcil d'utilitzar i molt útil. Desde que vam utilitzar aquest programa hem fixo en els diversos video que veig, ja sigui a la televisió o el youtube, i observo quines transicions utilitzen, etc.

Espero que us agradi el nostre video.

El vam fer entre Anna Alonso, Carlota Sanz, Georgina Rius i jo, Fabiana Becerra.